Informacja na temat platformy FinAi

25 września 2019

Informujemy, że od dnia 30.09.2019 r. FinAi nie będzie już działał jako pośrednik kredytowy. Kończy się zatem pewien etap naszej historii. Mamy nadzieję, że nasza wspólna podróż przez świat finansów spełniła Wasze oczekiwania. Na bazie naszych doświadczeń będziemy nadal pracować nad upraszczaniem finansów oferując produkty i usługi dla sektora finansowego.

Co to dla oznacza dla Klientów FinAi?

• Wszystkie konta na platformie finai.pl będą aktywne jeszcze tylko do 27.09.2019 r. Po upływie tego czasu wszystkie konta zostaną usunięte, a logowanie nie będzie możliwe.
  • Jeśli posiadasz w tym momencie aktywny wniosek kredytowy, możesz go w tym czasie sfinalizować. Do swojego konta będziesz mógł się zalogować tutaj.
  • Składanie wniosku o nowy kredyt na platformie finai.pl nie będzie możliwe.
  • Nic się nie zmienia dla umów o kredyt lub pożyczkę zawartych dotychczas za pośrednictwem platformy finai.pl, gdyż stroną tych umów są banki. Raty kredytowe spłacaj co miesiąc zgodnie z harmonogramem spłaty – to ważne, aby nie pogorszyć sobie oceny zdolności kredytowej.